
super aktivita
15.12.2014 21:26
15.12.2014 21:26
15.12.2014 21:26
... šlo nahoru. Pikantní klobása výborná. Při zápase s Neapolí jsem dokonce konečně objevil šunčičku a klobásu z udírny na protilehlé - dokonce s výborným křenem (o pauze většinou sleduji malé prcky, nebo max vyčůrat a zpět :p ) ... souhlasím, že by to chtělo nějakou sezónní či limitovanou nabídku na nějaký specifický zápas, ale třeba se dočkáme ... stánkaři jsou pomalu ochotnější, dokonce pomohou odnést i piva na tribunu ... nějaká karta, ideálně propojená s permicí, by určitě šla a v době DK je s podivem, že to ještě nefunguje... suma sumárum, je co zlepšovat, ale posun rozhodně je ... jen neusnout na vavřínech ...
15.12.2014 22:17
16.12.2014 01:47
Zejména by to chtělo normální tj. alko pivko na pokud možno každém zápase...a kvalitku když už tedy gambáč není hlavním sponzorem tak nevidím důvod proč nerozšířit nabídku o další zajímavější tekutý chléb národa našeho. Jinak celkem spokojenost.
16.12.2014 08:39
16.12.2014 08:46
Mně by klidně stačil Starouš, pivko dobrý, dá se jich na rozdíl od Svijan vypít celkem dost, ale i ten Gambáč tam polknu.
16.12.2014 07:08
opravdu markantní... klobásy bezva. Hlasuji pro kartu a ještě jeden zlepšovák - zálohované plastové půlitry. Už jsem to viděl na Dukle a hlavně na Bundeslize, kde jsou tyto půlitry ozdobené vizitkmi hráčů týmu, fotkami a statistikami. Takové zběratelské kousky.... záloha 1 EUR.
16.12.2014 21:00
16.12.2014 07:49
16.12.2014 08:38
V kotli sice není šunčička, a pestrost nabídky klobás tu a tam pokulhává (málokdy mají tři druhy), jednou jsem dokonce zažil pevný počet kusů chleba na porci, ale semtam je ještě o půli i ten chleba se škvarkama, tuhle se našel i koláček pro jednoho sladkochtivého...Nicméně dvě přídavné pípy, aby ten, kdo jde jenom pro pivo, nemusel trpět ve frontě, ochotnější obsluha, chleba bez omezení až na výjimky, klobásy většinou teplé a dobré, byť někdy jen s kečupem (z mého pohledu zásadní chyba), i to pivo je o trochu pitelnější, čili oproti minulosti zlepšení jako bejk, ale samozřejmě pořád je se kam posouvat...co třeba rychlovýčepy, jako jsou v šaškárně? i při sebevětší frontě (byl jsem tam asi třikrát v životě na vyprodaných akcích) pivo cca do dvou minut. Když je pak derby, Plzeň, nebo evropský poháry, obsluha pochopitelně stíhat nemůže, ani kdyby se roztrhla....a samozřejmě pivonošky :-)
16.12.2014 08:39
Klobásy jsou dobrý, ta z udírny je dokonce vynikající, jen občas je trochu tvrdší chleba, což moc nechápu.. A velkou kaňkou je pro mě čepování birellu na tzv. "rizikové" zápasy. Chápu, že v Evropě je to nařízení Mafie, ale proč mám pít birell na zápase s Plzní nebo při derby, to mi hlava nebere. Na Letné nebyl žádnej průser snad 20 let, takže tohle vidím jako velký nedostatek a doslova mě to sere. Fronty jsou a budou, bohužel se dodnes lidi nenaučili, že u stánků lze stát fronty z obou stran, a už několikrát se mi stalo, že jsem si díky tomu od jistých neználků vyslechl nějakou tu urážku :)) Pak jim stačilo ukázat na šipky na stánku a byl klid :)
16.12.2014 09:10
...občas se mi stane, že si obejdnám pikantní (ta je opravdu jinak skvělá) a dostanu obyčejnou. Přijde mi, že mají i výkyvy v kvalitě. jiná chuť při "velkých" zápasech - EL, plzeň, slávyje - a jiná chuť při zápasech s příbramí, budějkama atd. S pivem asi těžko něco udělají, gambáč to má podchycený. Ale jedno lepší pivečko by bodlo. Určitě by bylo super - a to osobně vidím jako prioritu č.1 - zřízení jakési elektronické peněženky v permici.
16.12.2014 10:14
Před lety se mi vážně nestávalo, že bych se těšil na klobásku na stadionu, kdo nepřišel najedenej už na stadion, zadělával si na zažívací potíže. Teď ale taková klobáska z udírny je skvělá a za rozumnou cenu. Pokulhává pivo, to je často příšerný, ale s tím se asi kvůli smlouvám nic dělat nedá. S čím se ale dá něco dělat, to je rychlost obsluhy. Být v pohotovosti na začátek přestávky, chodit během hry na tribuny a hlavně platit jen a jen předplacenou kartou! Funguje to tak krásně v bundeslize, není důvod, proč by to nemohlo platit i u nás. Permice už čipový máme, tady není žádná omluva. A aspoň by se mohly dělat nějaký balíčky (jdeš na 14 zápasů z 15? Tady máš klobásu zdarma..třeba). A kdo jde na zápas bez permice, ten si může na nějakou kauci kartičku na ten zápas půjčit. PS: a ta sezónnost, na tom by se taky dalo zapracovat. V zimě svařáček, v parnech třeba nějaká osvěžující citronáda, chce to jen chtít.
16.12.2014 20:58
16.12.2014 13:57
co tam čepují, to celkem ujde. Proboha, Kocku! Staropramen? Bezkonkurenčně nejhorší běžně dostupné "pivo" v ČR. To už ta HGB naředěná devítka gambrinus je proti tomu víc pitelná!
16.12.2014 14:29
16.12.2014 15:04
tak pokud nápoji vyrobenýmu z extraktů, maltózovýho sirupu, nesladovanýho ječmene, kterej se navaří v CK tanku na cca 16ctku, aby se následně naředil vodou na požadovanou stupňovitost, ty říkáš pivo, a dokonce ti chutná, tak já teda rozhodně ne!
16.12.2014 16:21
V pohodě, každej má rád něco jinýho. Ale pokud si myslíš, že to "tvoje" pivo se vaří s láskou a péčí, tak si šťastnej člověk.
16.12.2014 18:50
tak podívej, já se tady s tebou nebudu bavit o pivu, já shodou okolností totiž pro jeden menší, nicméně průmyslový pivovar dělám, sice ne ve výrobě, ale na obchodním, ale i tak si dovolím tvrdit, že o týhle problematice asi vím víc než ty. abych to shrnul, staropramen prostě slušnej člověk nepije! a myslím, že třeba takovej Matuška, je fakt dělanej s láskou a péčí. někdy před fotbalem zajdi třeba do baru "300" na Letný, tam poznáš rozdíl mezi eurolagerem a nějakým PIVEM. samozřejmě je mi jasný, že Matušku nebo Antoše na fotbale čepovat nebudou, všechno byla vlastně jen reakce na ten tvůj Staropramen.
16.12.2014 19:13
Tak předně, do baru 300 chodím celkem pravidelně při zápasech a někdy je tam pivo co neznám dobrý, někdy nechutný. Bohužel tedy naprosto tragická obsluha v tomhle baru hodně sráží celkově chvalitebný počin v podobě testování různých piv, což je jinak dobrej nápad a má smysl. Staropramen je dobrý výčepní pivo, který uvidim v jakýkoli hospodě radši než géčko, a že ty, "odborník" mi tady budeš psát cosi u slušným člověku, je mi fakt u prdele. A Matuška za 40-60 korun, tak to fakt neeee :))))) Měj se báječně :)
16.12.2014 19:35
16.12.2014 19:39
16.12.2014 17:21
17.12.2014 13:40
Snad si to někdo přečte z vedení tenhle článek a ty naše připomínky. Oproti letům minulým se to neskutečně zvedlo - takže palec nahoru. Jen pár připomínek: Nechápu, proč v průběhu zápasu neroznáší pivo do hlediště ty pivonoši. Když přijdou, tak je 88.minuta a snaží se udat zbytky. Sakra, vždyť můžou chodit už v prvním poločase. Nejradši mám bílou klobásu - proč se stává, že již nějaký druh klobásy není k dostání před poločasem?? Pivo: Neuvěřitelný alibi našeho vedení pokud jde o rizikové zápasy!! Minulý rok bylo dovoleno alko pivo na vyprodaným zápase s Plzní a nebylo v přípravném zápase se Slovanem Bratislava, kdy přišlo 1500 lidí (z hostů nepřijel nikdo). A pak dochází k paradoxům, že na rizikovém zápase se dopije nealko a v 70.minutě začnou točit alko pivo. Nesmysl tohle všechno, když si člověk uvědomí, že se na Spartě nic dlouho nestalo.
18.12.2014 19:18
Skvelej clanek i napad! Myslim, ze dalsi dobrej pocin SF a treba to pomuze...Jeste doplnim svuj pohled. Je pravda ze vetsinou kdyz si dam bramboracek, tak je studenej,ale obsluha ochotne prihreje...Myslim, ze by to alko pivo taky mohli byt. Jak uz byli vyse psano. A jeste takova perlicka:Kdyz jsem se pri jednom zapase ptal copak to dneska cepujeme,tak odpoved znela "omlouvam se,ale fakt nevim" :-))) Ale to je o lidech...
30.12.2014 12:26
Taky přidám perlyčku.Jednou mi slečna za pultem vrátila spropitné cca.25 kč. s tím,že si to mám schovat jelikož jim spropitné nenechávají ačkoliv si to dle mého názoru zaslouží.Co si budem nalhávat někdy je to tam dost divoký.Samozřejmě nevím jak jsou finančně ohodnoceni a jestli je to pravda.Ale jestli to pravda je,spropitné nechá určitě vědšina z vás,tak že suma sumárum....... . Ps.Nechci být nějaký rejpal.
06.01.2015 14:31
05.01.2015 11:09